Call Center 
0249-535.330
(best view: all exept IE) 
Autentificare Vreau cont!

Login

Username *
Password *
Retine-ma

Imi fac cont

Campurile completate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Username *
Password *
Verifica password *
Email *
Verifica email *

Quix Calcio

quix-calcio 

RO


 Amestec cu Calciu pentru prevenirea şi îngrijirea fiziopatiilor din carenţa calciului

Quix Calcio este un formulat special pe bază de calciu şi bor, specific pentru a preveni şi a îngriji toate fiziopatiile datorate carentei de calciu (apariţia de pete cu gust amar; putrezirea apicală a roşiei; pătarea ardeiului; uscarea frunzelor de pepene, tip burn de lăptuci şi andive; crăparea (cherry cracking) cireşelor, piersicilor, nectarinelor şi prunelor). Combinarea cu bor şi complexarea cu greutate mică moleculară, permite calciului să fie rapid asimilat şi mutat până la locurile de utilizare. Sistemia calciului în ţesuturi rezultă net îmbunătăţită, chiar şi la tratamentele tardive la fructul format. Rezultatul reprezintă o ridicată eficacitate ecologică a Quix Calcio, care se demonstrează a fi indispensabilă pentru a corecta şi a preveni toate dezechilibrele datorate carenţei de calciu asimilabil.

DOZE ŞI APLICAŢII (FOLIAR)
Struguri de masă şi de vin: 350-400 g/hl (245-280 ml/hl) la fiecare 15-20 zile de la jumătatea creşterii boabelor
Drupacee: 250-350 g/hl (175-245 ml/hl) la fiecare 15-20 zile de la jumătatea creşterii fructelor
Păr: 250-350 g/hl (175-245 ml/hl) la fiecare 10-15 zile de la căderea petalelor până la pre-recoltă
Măr: 250-350 g/hl (175-245 ml/hl) la fiecare 10-15 zile de la creşterea fructelor
Roşii, Ardei, Vânătă: 300 g/hl (210 ml/hl) la fiecare 8-10 zile începând de la post-rodirea în primul stadiu de înflorire şi oricum după modificări puternice hidrice
Pepene, Pepene verde, Căpşune: 300-400 g/hl (210-280 ml/hl) la fiecare 8-10 zile începând de la post-rodire şi oricum după modificări puternice hidrice
Lăptuci şi lăptuci-sălbatice: 250-350 g/hl (175-245 ml/hl) începând de la 15 zile după transplantare
Fertirigare Culturi în seră: 3-5 kg (2-3,5 l)/1.000 m2

Contine:
Oxid de Claciu (CaO) Total ............................................ 15,0% P/P (=213 g/l P/V la 20 C)
Oxid de Calciu (CaO) în formă de complex .................... 15,0% P/P (=213 g/l P/V la 20 C)
Bor (B) solubil în apă ....................................................... 0,2% P/P (=2,8 g/l P/V la 20 C)

EN


Complexed calcium with ligninsulphonate
- Prevents and cures phytopathologies from deficiencies of assimilable calcium
- Calcium rapidly assimilated thanks to the ligninsulphonate complexing agent
- The translocation of calcium is notably improved even in late treatments to alre-ady formed fruits

Quix Calciois a special based complexed calcium formula and synergized with boron, specific for the prevention and cure of all phytopathologies from calcium deficiency (bitter pit, apical rotting of tomatoes, spotting of peppers; drying of melon leaves; tip burning of lettuces and chicory; cherry cracking of the drupe. The combination with boron and the low molecular weight complexing agent, allows the calcium to be rapidly assimilated and transported to the places to be used. The calcium systemic pathway in the tissues is notably improved even in the late treatment of already formed fruits.

ANALYSIS                                         %

Calcium oxyde (Cao)                     15.0      w/w (= 213.0 g/l)
Complexed calcium oxyde (Cao) 15.0      w/w (= 213.0 g/l)
Water-soluble boron (B)                 0.2      w/w (= 2.9 g/l)
Calcium complexed with ammonium lignin sulfonate

DIRECTIONS FOR USE
FOLIAR SPRAY
350-400 g/hl (245-280 ml/hl) table grape and grapevine -Apply each 15-20 days starting from half-berries enlargement
250-350 g/hl (175-245 ml/hl) stone fruit -Apply each 15-20 days starting from half-fruits enlargement
250-350 g/hl (175-245 ml/hl) pear trees -Apply each 10-15 days starting from petals drop until pre-harvest
250-350 g/hl (175-245 ml/hl) apple trees, kiwi -Apply each 10-15 days starting from fruit enlargement
300 g/hl (210 ml/hl) tomato, pepper, eggplant -Apply each 8-10 days starting from post fruit-setting and however after water stress
300-400 g/hl(210-280 ml/hl) melon, watermelon, strawberry -Apply each 8-10 days starting from post fruit-setting and however after water stress
250-350 g/hl (175-245 ml/hl) lettuce, endive -Apply starting from 15 days after the transplanting

FERTIGATION
3-5 kg (2-3.5 l )/1000 m2 greenhouse Crops

Quality
top