Nextra

nextra 

RO


 Stimulant pentru dezvoltarea radicală şi pentru creşterea plantelor
Produs obţinut din extrase vegetale cu adaos de complex vitaminic, acizi humici purificaţi şi microelemente chelatate.
Eficacitatea produsului se evidenţiază printr-o puternică stimulare a creşterii rădăcinilor la culturile transplantate.
Asociat fertiriganţilor măreşte şi optimizează absorbţia. Favorizează rodirea şi reduce căderea prematură florală.

DOZE ŞI APLICAŢII (PE SOL)
Horticole de câmp deschis: 1,5-2 l/1000 m2 – 15-20 zile după transplantare – post-rodire primul stadiu de înflorire.
Horticole şi floricole în seră: 1,5-2 l/1000 m2 – 15-20 zile după transplantare – post-rodire primul stadiu de înflorire.
Culturi floricole: 15-20 l/ha –începere înflorire –post-rodire
Struguri de masă: 15-20 l/ha la începerea înfloririi –post-rodire

Contine:
Complex aminoacidic ................................ 9,5% p/p (= 109,2 g/l)
Acizi humici ................................................... 2,8% p/p (= 32,2 g/l)
Polizaharide ................................................. 4,5% p/p (= 51,7 g/l)
Acizi organici ................................................ 2,0% p/p (= 23,0 g/l)
(acid gluconic, acid lactic, acid tartric)
Complex vitaminic ..................................... 0,3% p/p (= 3,4 g/l)
(acid folic, vitaminele B1, B5, B6, PP, Ca pantotenat)
Microelemente chelatate ........................... 1,5% p/p (= 17,3 g/l)

(Fe EDDHA, Zn EDTA, Mn EDTA)

EN


Radical and stimulating the development of plant breeding

The product obtained from vegetable extracts with the addition of advanced purificaţi humici acids, vitaminic and micro-chelatate.
Highlight product performance through a strong stimulus to the growth of the roots of transplanted crops.
Associated fertiriganţilor increases and optimizes the absorption. Promote rodirea and reduce premature floral. 

DOSES AND APPLICATIONS (ON THE GROUND)
Horticultural field open : 1.5-2 l/1000 m2 – 15-20 days after transplanting – post-the first stage of flowering fruiting.
Horticultural and floricultural under glass: 1.5-2 l/1000 m2 – 15-20 days after transplanting – post-the first stage of flowering fruiting.
Floricultural Crops : 15-20 l/ha – begin flowering fruiting-post
Table grapes : 15-20 l/ha at the beginning of flowering fruiting-post

Contains:
Advanced aminoacidic ............................................. 9.5% p/p (= 109,2 g/l)
Acizi humici ............................................................ 2.8% p/p (= 32.2 g/l)
Polysaccharides ...................................................... 4.5% p/p (= 51.7 g/l)
Organic acids  .......................................................  2.0% w/w (= 23.0 g/l)
(gluconic acid, lactic acid, tartaric acid)
Vitaminic Complex .................................................. 0.3% p/p (= 3,4 g/l)
(folic acid, vitamins B1, B5, B6, PP, Ca pantothenate)
Micronutrients chelatate ...........................................1.5% w/w (= 17.3 g/l)

 

(Fe EDDHA, EDTA EDTA Zn, Mn)