Brixer

Brixter 

RO


Promotor natural pentru coacere

BRIXER este special indicat pentru a concentra şi a uniformiza coacerea, reducând resturile verzi la recoltarea unică sau numărul de treceri de recoltare.

BRIXER este un produs care conţine substanţe naturale (metianină, polizaharide, extrase de algă şi yucca) care accelerează procesele de coacere a fructelor, favorizează anticiparea coloraţiei şi potenţează acumularea zaharurilor. Aplicat pe cale foliară BRIXER îmbunătăţeşte substanţial nivelul calitativ al fructelor.

DOZE ŞI APLICAŢII (FOLIAR)

Fructe (struguri de masă şi de vin, păr, măr, piersic şi necatrin, cais, cireş, etc.):
405-475 g/hl (300-350 ml/hl)-, primul tratament 30 de zile înainte de recoltare, urmat după 15 zile de la al doilea

Horticole de câmp deschis (roşii, ardei, pepene, pepene verde, căpşune, etc.):
4-4,75 Kg/ha (3-3,5 l/ha); două tratamente începând de la 30 de zile înainte de recoltare şi la intervale de 15 zile

Culturi în seră:
270-340 g/hl (200-250 ml/hl); două tratamente pentru fiecare stadiu de înflorire începând de la jumătatea creşterii fructelor

Contine:
Complex aminoacidic ......................................... 20,5% p/p (= 272,6 g/l)*
din care Metionină .............................................. 1,0% p/p (= 13,3 g/l)*
Mono-di-tri-Polizaharide .................................... 15% p/p (= 199,5 g/l)*
din care Glicerofosfat ......................................... 3,8% p/p (= 50,5 g/l)*
Microelemente chelatate (Fe, B) ........................ 1,0% p/p (=13,3 g/l)*
Potasiu (K2O) ..................................................... 8,5% p/p (=113 g/l)*
*P/V la 20 C

 

EN


Natural promoter for baking

BRIXER is specifically indicated for the focus and uniform ripening, reducing green waste collection or number of passes unique collection.

BRIXER is a product that contains natural substances (methionine, polysaccharides extracted from seaweed and yucca) which accelerates the ripening process of fruits, favoring anticipation enhances coloration and sugar accumulation. Applied by foliar BRIXER substantially improves the quality of fruit.

DOSAGE AND APPLICATIONS (FOLIAR)
Fruit (grapes and wine, pear, apple, peach and necatrin, apricot, cherry, etc..)
405-475 g / hl (300-350 ml / hl) - the first treatment 30 days before harvest, followed by 15 days of the second

Open field horticulture (tomatoes, peppers, melon, watermelon, strawberries, etc..)
4 to 4.75 kg / ha (3 to 3.5 l / ha), two treatments from 30 days before harvest, and every 15 days

Greenhouses Crops:
270-340 g / hl (200-250 ml / hl), two treatments per flowering stage of fruit growth since the mid

Contains:
Advanced aminoacidic ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 20.5% p/p (= 272,6 g/l) *
the Methionine ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .... 1.0% w/w (= 13.3 g/l) *
Mono-di-and tri-Polysaccharides ... ... ... ... ... ... ... ... 15% p/p (= 199.5 g/l) *
the Glycerophosphate ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 3.8% p/p (= 50.5 g/l) *
Chelatate micro-nutrients (Fe, B) ... ... ... ... ... ... ... ... 1.0% w/w (= 13.3 g/l) *
Potasiu (K2O) ..................................................... 8.5% p/p (= 113 g/l) *
* P/V at 20 ° C