Call Center 
0249-535.330
(best view: all exept IE) 
Autentificare Vreau cont!

Login

Username *
Password *
Retine-ma

Imi fac cont

Campurile completate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Username *
Password *
Verifica password *
Email *
Verifica email *

Fertilizarea cerealelor de toamna

en
Aplicarea ingrasamintelor reprezinta un factor principal de sporire a productiei cerealelor de toamna. Problema utilizarii ingrasamintelor cu azot si fosfor la grau si orz se impune pe toate tipurile de sol din tara noastra, tinand cont de starea de aprovizionare a solurilor in aceste elemente nutritive.

Citeste mai mult...

Sfaturi pentru amenajarea unei gradini

en
   Chiar daca a venit toamna, iar pana la sosirea sezonului rece nu mai este mult, pregatirile pentru amenajarea unei gradini in primavara ar trebui sa inceapa inca de acum.
   Important este ca cei care au astfel de planuri sa se orienteze din toate punctele de vedere. Ei trebuie sa tina cont de suprafata terenului, de cvalitatea solului, de orientarea spre punctele cardinale si, nu in ultimul rand, de ceea ce doresc sa obtina.

Citeste mai mult...

Sfaturi pentru plantarea si intretinerea rasadurilor de rosii

en
   Vremea s-a incalzit, asa ca acum este momentul optim pentru a pune in pamant rasadurile de rosii. Este insa important sa se respecte anumite reguli, astfel incat tinerele plante sa se prinda, sa creasca si sa dea o productie pe masura asteptarilor.
   Plantarea se face la 60-70 cm intre randuri pentru soiurile cu portul mai mic si la 70-80 cm intre randuri si 30-40 cm pe rand pentru soiurile mai mari. La plantare este bine sa se puna la cuib un pumn de mranita care se amesteca cu pamantul din cuib. Dupa plantare, rasadul se uda cu 1-1,5 litri apa la cuib sau se iriga intre randuri.

Citeste mai mult...

Quality
top